Διαφήμιση
Δευτέρα, 08 Απρίλιος 2019 16:15

Περισσότερα κανάλια για τις SD12 & SD10

του Βασίλη Λαδονικόλα

Όταν παρουσιάστηκε η SD12, η DiGiCo είχε ανακοινώσει ότι η κονσόλα διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές για μελλοντικές αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς. Με δεδομένη τη μεγάλη δημοφιλία της σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από την παραγωγή της έως τώρα (πρόκειται για την πλέον ‘κολοπουλημένη’ κονσόλα της DiGiCo σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από τη διάθεσή της στην αγορά και ένας σημαντικός λόγος είναι ότι υποστηρίζει τον ταυτόχρονο χειρισμό 2 ηχοληπτών, γεγονός ιδιαίτερα χρήσιμο σε φεστιβάλ), η ανάγκη για ακόμα περισσότερες δυνατότητες και εργαλεία έγινε ακόμα μεγαλύτερη και η DiGiCo δεν άργησε να ανταποκριθεί στα request των χρηστών.

Ετσι, στην έκθεση Prolight + Sound 2019 εδώ στη Φρανκφούρτη η εταιρία παρουσίασε τις νέες δυνατότητες των SD12 και SD10 με την προσθήκη των οποίων, οι δυο κονσόλες αλλάζουν επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, μέσω του SD12 96 upgrade, στην SD12 ο αριθμός των καναλιών εισόδου από τα 72 ανεβαίνει στα 96, ενώ τα aux/sub groups αυξάνονται αντίστοιχα από 36 σε 48.

Εξίσου καλά (ή μάλλον ακόμα καλύτερα, καθώς το εν λόγω SD10+ upgrade είναι εδώ δίχως χρέωση) είναι τα νέα και για την SD10 στην οποία διευρύνονται τα κανάλια εισόδου από 132 σε 144 με την εν λόγω αναβάθμιση να αφορά τις Core 2 consoles.

Οι εν λόγω αναβαθμίσεις για τα δυο δημοφιλή μίξερ της εταιρίας, θα είναι διαθέσιμες από το online shop της DiGiCo εντός του τρέχοντος μήνα (Απρίλιος 2019).
Ωστόσο για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της DiGiCo στη χώρα μας…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση